Remote Support

Gratis op proef 30 dagen vrijblijvend.

Maak een account aan om het product 30 dagen vrijblijvend te gebruiken.

Na de gratis proefperiode wordt uw account automatisch afgesloten.

Exact voor Boekhouding:

Beslissingen maken over de groei van uw onderneming is lastig. En al helemaal als het inzicht in de financiën ontbreekt. Dat kan anders. Met Exact voor Boekhouden. Een online boekhoudprogramma geïntegreerd met CRM. Het geeft realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

Vraag ons jouw gratis testomgeving klaar te zetten! 

Exact voor Handel: 

Blijf waarde toevoegen en gezonde marges realiseren. Dé manier om de concurrentie voor te blijven. Onze geïntegreerde online business software laat handelsbedrijven toe controle te krijgen over logistiek & financiën én hun positie in de keten te versterken. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

Vraag ons jouw gratis testomgeving klaar te zetten! 

Exact voor Uren en Facturen:

Iedere dienstverlener wil het. De urenregistratie en facturatie zo stroomlijnen dat er geen facturabele minuut verloren gaat - en dat facturen op tijd de deur uit gaan. Nu kan het - met Exact voor Uren & Facturen. Dat combineert urenregistratie, facturatie, boekhouding en CRM in 1 online pakket. Hou zo de urenadministratie op orde, maximaliseer de facturabiliteit en zorg voor een gezonde cashflow.

Vraag ons jouw gratis testomgeving klaar te zetten!

Exact voor Productie:

Wees de harde concurrentie uit het buitenland een stap voor en ga daar bovenop ook nog eens lean-and-mean produceren. Onze geïntegreerde online business software helpt productiebedrijven om competitiever te werken én om volledige controle over hun productie te krijgen. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

 

Zoekt u nog iets anders ? Contacteer ons, en we zoeken een oplossing op maat van uw wensen en noden. 

Sofatech