Sofatech 2.0 is er. Een woordje uitleg

We hebben ’t vaak over het belang van updates, vooral dan op vlak van softwarepakketten en beveiliging. Wel… Ook bedrijven hebben van tijd tot tijd baat bij een herziening van hun functioneren, van hoe ze voor de dag komen.

We kondigden het een paar weken geleden al aan en sommigen onder jullie hebben ons nieuwe logo al zien passeren (al dan niet op een lekkere melocake). Nu is het eindelijk zover: we steken in het nieuw! Dat verdient een woordje uitleg.

Een nieuwe website, een nieuw logo en een bijpassende huisstijl

Zoals jullie zien, leverden we geen half werk.

We gingen voor het volledige pakket en beperkten ons niet tot een opfrissing van onze webstek. We pakten meteen onze huisstijl aan, inclusief ons logo. Dat is nu een pak eigentijdser en vooral: professioneler! Een bewuste keuze. De huisstijl verwijst dan weer naar de 'smile' waarvoor we bekend staan. We zijn een team gedreven experts die niets liever doen dan jou vooruit helpen. 

Waarom nu?

De wereld veranderde in maart 2020. Waarom kiezen we er dan precies nu voor om het over een andere boeg te gooien? Eerst en vooral omdat we de afgelopen maanden een aantal prachtige projecten konden afronden. Projecten waarop we zeer positieve feedback kregen van klanten en partners. De omvang van die opdrachten bewees nog maar eens dat Sofatech niet meer ‘het kleinschalige familiebedrijfje uit Houthulst’ is. Het was hoog tijd voor een professionelere visie en bijpassende look and feel. Ons bedrijf, ons team verdiende dat.

We hebben ambitie om verder te groeien en willen dit kracht bijzetten met een passende huisstijl. Eentje die klaar is voor 2021 en ondersteund wordt door een moderne website. Enkel zo kunnen we uitdragen waar we voor staan”, aldus Isabel Dumortier, zaakvoerster van Sofatech.
Na 15 jaar was het tijd voor iets nieuws. We zijn een jeugdig team dat graag plezier maakt en popelt om onze kennis te delen. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze klanten. Dàt wilden we uitstralen.

Deze groep bleef bovendien hard werken. We hangen nog steeds aaneen, ook al moesten we elkaar het afgelopen jaar lange tijd fysiek missen. Met oog op een betere periode, een tijd na Covid, is “nu” absoluut het juiste moment voor die restyling.”

Een groep experten, maar met een no-nonsense attitude

Sofatech is stevig geworteld in het hartje van West-Vlaanderen. We zijn hier gepokt en gemazeld. Dat betekent dat we houden van hard werken, “leute maken” als het kan en vooral: goed weten waar we mee bezig zijn. Ons team bestaat ondertussen uit net geen twintig toppers, stuk voor stuk met een eigen knowhow en vakkennis.

We zijn hands-on, houden niet van treuzelen en testen alles zelf grondig uit vooraleer we onze klanten iets aanraden. Enkel zo zijn we zeker van ons stuk. “Onze expertise wordt gewaardeerd door onze klanten. We zeggen waar het op staat, met kennis van zaken. Wie met ons in zee gaat, krijgt een eerlijk en vooral passend advies”, aldus Isabel. “We geloven dat bij die houding een professionelere look op z’n plaats was en zijn blij met het resultaat.

Klanten getuigen

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

NICO PROVOOST - Carry Flor (zaakvoerder)

“Sofatech heeft onze volledige IT infrastructuur verzorgd, van office pakket, clouddiensten tot hardware. We werken al meerdere jaren samen met Sofatech en zijn nog steeds ...

lees meer

EVELYN VANDERMERSCH - INNI group (Boekhouding)

"We waren in 2014 op zoek naar een nieuw boekhoudpakket en hebben hiervoor diverse verdelers van verschillende boekhoudpakketten gecontacteerd. Sofatech kwam als winnaar ui...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel: het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met graagte en met een glimlach uit binnen je bedrijf. 

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;