Service

Sage BOB

terug naar overzicht

Je runt een KMO en bent op zoek naar een betrouwbaar en toegankelijk pakket om je boekhouding en commerciële activiteiten te beheren? Zoek niet verder!

Sage BOB is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma's in België en Luxemburg. Met Sage BOB kun je vlotter dan ooit samenwerken met een extern boekhoudkantoor, een fiscale specialist of collega's. In realtime en altijd volgens de recentste wettelijke bepalingen. De software wordt automatische aangepast bij wetswijzigingen in verband met btw, gdpr of fiscaliteit. 

Vlug en efficiënt facturen inboeken

Met Sage BOB kun je vlug en efficiënt facturen inboeken, btw-aangiften opmaken en elektronisch indienen of een balans opmaken. In Sage BOB zitten tientallen standaardrapporten. Je kunt ook zelf extra rapporten aanmaken die in realtime gesynchroniseerd worden. Zo maak je eender welke analyse en behoud je altijd het overzicht.  

Daarmee is Sage BOB meer dan een boekhoudtool: je kunt er je volledige verkoopcyclus mee beheren: aankopen, verkopen, voorraad, verkooppunten ... tot zelfs je salesteam en je prospecten.

Correct en vlot betalen

Op basis van de vervaldata van de aankoopfacturen en je eigen parameters maakt Sage BOB lijsten met betaalopdrachten aan. Die kun je nog aanpassen of meteen accepteren en laten uitvoeren. Zo betaal je altijd op tijd en vermijd je herinneringskosten.

Sage BOB streeft naar zichtbaarheid en toegang tot informatie: In maximaal drie clicks heb je toegang tot je WorkSpaces, waarin alle functionaliteiten meteen zichtbaar zijn..

Tip: eerder op zoek naar ERP-software? Overweeg dan Sage 100.

Interesse in Sage BOB?

Voor verdere informatie of een demo van Sage BOB, neem vrijblijvend contact op via +32 (0) 51 699 121, info@sofatech.be of het contactformulier.

Klanten getuigen

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

NICO PROVOOST - Carry Flor (zaakvoerder)

“Sofatech heeft onze volledige IT infrastructuur verzorgd, van office pakket, clouddiensten tot hardware. We werken al meerdere jaren samen met Sofatech en zijn nog steeds ...

lees meer

EVELYN VANDERMERSCH - INNI group (Boekhouding)

"We waren in 2014 op zoek naar een nieuw boekhoudpakket en hebben hiervoor diverse verdelers van verschillende boekhoudpakketten gecontacteerd. Sofatech kwam als winnaar ui...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel: het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met graagte en met een glimlach uit binnen je bedrijf. 

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;