TEST download whitepaper

De Boekhoudmodule van Exact is een zeer populaire boekhoudoplossing in Vlaanderen. Verschillende KMO's maken er al gebruik van en genieten van deze tool. Exact zorgt ervoor dat ze stuk voor stuk het beste uit hun boekhouding halen en zo winst boeken.  

Voordeel 1: Exact bevindt zich in de cloud

Aangezien Exact in de cloud toegankelijk is, kan je altijd en overal je boekhouding beheren. Bovendien kan je deze tool koppelen aan andere tools, zoals bijvoorbeeld jouw banking app. Zo hoef je jouw transacties niet meer handmatig over te tikken.

Werk je in de bouwsector en gebruik je Bouwsoft? Dan kan je dankzij onze Boek Je Bouw koppeling ook meteen jouw account aan Exact. Zo wissel je informatie uit beide tools makkelijk uit en spaar je weer een pak tijd uit. Om welke informatie gaat het?

  • Je laadt vanuit Exact eenvoudig je leveranciersinformatie en aankoopfacturen in Bouwsoft.
  • Vanuit Bouwsoft haal je dan weer je klanteninformatie en verkoopfacturen binnen in Exact.

Voordeel 2: je bespaart tijd én geld

Exact zorgt ervoor dat je tijd bespaart bij het boekhouden. De tool is bijzonder duidelijk en makkelijk in gebruik. Door de bovenstaande koppeling met externe tools, kan je bovendien een pak tijd en dubbel werk uitsparen. We weten allemaal dat tijd geld kost. De besparing voel je dus ook in je portemonnee. 

Voordeel 3: Dankzij onze tips wordt boekhouden kinderspel

Bokehouding en administratie in het algemeen is iets waar veel mensen tegenop kijken. Nochtans hoeft het niet saai en tijdrovend te zijn. Wij geven je alvast 40 tips om hier vlotter mee op weg te gaan. 

Wil jij onze tips om vlotter met je administratie om te gaan? Laat hieronder je mailadres achter en lees ze meteen in onze whitepaper**: 

 

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren

 

 

**door jouw mailadres achter te laten, sta je toe dat Sofatech je contacteert met meer informatie over Exact online.
;