Opleidingen

Leer bij!

We implementeren alle mogelijke oplossingen graag in je bedrijf, maar we delen even graag onze kennis. Zo kunnen je werknemers het maximum halen uit je ICT-investeringen en toepassingen en renderen ze maximaal. Een overzicht van onze opleidingen: 

Scroll door alle opleidingen of filter op categorie.

MICROSOFT 365

Bereik meer met de innovatieve Office-apps van Microsoft. De standaard apps die aanwezig zijn in elke Office suite -Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook- worden aangevuld met een aantal services en bedrijfsspecifieke applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams.

CYBERSECURITY AWARENESS

Ben je ervan overtuigd dat je IT-beveiligingsinstallatie onder controle is? Firewalls zijn aanwezig, endpointbeveiligingssystemen zijn geactiveerd, je WiFi-infrastructuur is correct beveiligd en  applicaties zijn geüpdatet met de nieuwste patches. Weet echter dat de je medewerkers een belangrijke schakel zijn in de beveiligingsstrategie. Met onze Cybersecurity Awareness training worden medewerkers geïnformeerd en hun bewustzijn systematisch getest. Dit is cruciaal om elk veiligheidsrisico (hacking, gegevensdiefstal, crypto lockers…) te voorkomen.

SAGE BOB

Sage BOB is één van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s in België en Luxemburg. Sofatech biedt een ruime waaier van praktische opleidingen aan, gebaseerd op de verschillende modules van Sage BOB. Naast de standaard opleidingen kan je ook voor opleidingen op maat bij ons terecht.

WIL JE OOK VEILIGER EN FLEXIBELER WERKEN DANKZIJ EEN CLOUDOPLOSSING OP MAAT?

Op de Dag van de Veiligheid & Gezondheid op het Werk denken wij niet enkel aan beschermende kledij of een EHBO-opfrissing. Denk jij ook eens aan de digitale veiligheid van je zaak? Een aantal tips.

EXACT ONLINE

Exact Online is cloud business software die zowel boekhoudkundige functies als CRM verenigt. Deze ERP-software geeft kmo's en accountants op elk moment overzicht en inzicht in de stand van zaken binnen de onderneming. Naast de standaard opleidingen kan je ook voor opleidingen op maat bij ons terecht.

OPLEIDINGEN OP MAAT VAN JOUW BEDRIJF

Wat is kennis waard als je ze niet kan delen? Ons team bestaat uit experten, elk met een eigen knowhow, die staan te popelen om jou en je collega's wegwijs te maken in de wereld van ICT. Ben je op zoek naar een opleiding op maat van jouw team of bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag wat jouw verwachtingen zijn en werken vervolgens een opleiding op maat uit.

Klanten getuigen

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

NICO PROVOOST - Carry Flor (zaakvoerder)

“Sofatech heeft onze volledige IT infrastructuur verzorgd, van office pakket, clouddiensten tot hardware. We werken al meerdere jaren samen met Sofatech en zijn nog steeds ...

lees meer

EVELYN VANDERMERSCH - INNI group (Boekhouding)

"We waren in 2014 op zoek naar een nieuw boekhoudpakket en hebben hiervoor diverse verdelers van verschillende boekhoudpakketten gecontacteerd. Sofatech kwam als winnaar ui...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel: het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met graagte en met een glimlach uit binnen je bedrijf. 

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;