Over ons

Sofatech is een toonaangevend IT-bedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van een veilige, continue en effectieve IT-groeistrategie voor Vlaamse bedrijven. Met onze expertise en meer dan 20 jaar ervaring, richten wij ons op het stimuleren van bedrijfsgroei door middel van innovatieve IT-oplossingen. Onze diensten omvatten bedrijfssoftware-oplossingen, professionele IT-ondersteuning, en IT-audit en consultancy, allemaal ontworpen om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Bij Sofatech, zetten we ons in om uw bedrijf te transformeren en te laten excelleren in het digitale tijdperk.

Bij Sofatech geloven we dat technologie bedrijven kan helpen groeien en bloeien. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen bij het uittekenen van hun langetermijn IT-strategie en hen te voorzien van betrouwbare technologieën die we eerst zelf uittesten.  Ons team staat dicht bij de klant en we zijn trots op onze persoonlijke aanpak. We willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen bij het gebruik van technologie en daarom bieden we ook services zoals remote monitoring, online backup en databeveiliging. 


Veiligheid
Continuïteit
Groei

Veiligheid, continuïteit en groei vormen de kern van ons streven. We geloven dat de juiste technologie niet alleen de manier waarop we werken verbetert, maar ook de veiligheid versterkt, waardoor een fundament wordt gelegd voor duurzaam succes. Samen gaan we voorbij aan eenvoudige veranderingen en omarmen we de ware kracht van een complete verschuiving naar een betere, veiligere en effectievere manier van werken, waar u als organisatie zelf beter van wordt.

We nodigen je uit om te reflecteren op de mogelijkheden en geïnspireerd te raken door de kracht van technologie om positieve verandering teweeg te brengen. Samen streven we naar een toekomst waarin organisaties niet alleen overleven, maar gedijen in een wereld die voortduren evolueert.

Laten we samen die acties plannen en uitvoeren, op weg naar een gedeelde visie van succes en innovatie.

Steven & Isabel (bestuurders)


Wil je zien hoe wij jouw bedrijf kunnen doen groeien?

Aarzel niet langer en contacteer ons!

Contacteer ons