Services

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Sofatech helpt verschillende bedrijven op de meest uiteenlopende manieren. Wij adviseren jullie graag op vlak van hardware-, software- en cloudoplossingen. Ons aanbod bestaat uit oplossingen voor jouw boekhouding, financieel- of orderbeheer. Daarnaast kijken we graag hoe jouw IT kan helpen bij het verder uitbouwen en in de markt zetten van je zaak.

Naast advies kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de installatie en het onderhoud van alles wat bij IT komt kijken.

Standaardoplossingen

We hoeven niet altijd het warm water uit te vinden. Er zijn op de IT-markt zeer gerenommeerde spelers die ijzersterke oplossingen hebben op het vlak van hardware, software en cloudbeheer. Meestal zijn hun oplossingen al zeer doorgedreven. Als het toch nodig is, kunnen we ze nog altijd naar onze hand zetten. Dat doen we samen, met de glimlach.

Cloudoplossingen

Lokaal werken volstaat vandaag niet meer. Het is niet veilig en niet handig wanneer je vaak op locatie (of thuis) werkt. Maar hoe begin je eraan? Wat zijn de opties? En hoe implementeer je dit in jouw team? 

Meer informatie

Sage BOB

Je runt een KMO en bent op zoek naar een betrouwbaar en toegankelijk pakket om je boekhouding en commerciële activiteiten te beheren? Zoek niet verder!

Meer informatie

HP DaaS (Devices as a Service)

Sinds jaar en dag is HP een betrouwbare partner op vlak van hardware. Als reseller bieden we je betrouwbare oplossingen aan, gaande van printers en laptops tot geavanceerde IT infrastructuur, zoals servers. 

Meer informatie

Exact

Exact biedt ondernemers en KMO's boekhoudsoftware die meegroeit met het bedrijf. Hun intuïtieve business software bevindt zich in de cloud in is daardoor veilig én altijd en overal beschikbaar.

Meer informatie

Sage 100

Grotere KMO en nood aan een meer geavanceerd boekhoudpakket? Dan zit je goed bij Sage 100, de 'grote broer' van Sage BOB. Makkelijk te personaliseren, voorraadbeheer en zoveel meer.

Meer informatie

Services & support

ICT is cruciaal voor het succes van je bedrijf of kmo, maar misschien heb je niet de tijd of de ervaring om je ICT-omgeving volledig zelf te beheren. Dankzij de services en support-diensten van Sofatech is dat geen bekommernis meer: je ICT-omgeving is bij ons in veilige handen. Sofatech doet er alles aan om de continuïteit van je activiteiten te garanderen.

Remote monitoring

IT is zo belangrijk voor jouw bedrijf, dat je er natuurijk wel altijd en overal op moet kunnen rekenen. Dankzij onze actieve monitoring, herleiden we het risico op problemen/uitval tot een minimum.

Meer informatie

Online backup

Cyberaanvallen brengen steeds vaker de continuïteit van bedrijven in gevaar. Wij zorgen dat jouw data altijd veilig bewaard wordt. Een online backup zorgt ervoor dat je in geval van nood altijd een herstelpunt hebt om op terug te vallen. 

Meer informatie

Databeveiliging

Een degelijke firewall zorgt ervoor dat je geruster kan werken. Het houdt het inkomend- en uitgaand verkeer in de gaten en berschermt je netwerk, servers en toestellen tegen o.a. virussen en spam.

Meer informatie

Enterprise application integration

We zien vaak dat verschillende afdelingen of eilanden in bedrijven elk hun eigen stramien en software gebruiken. Het integreren van softwaresystemen zorgt voor een verhoogde efficiëntie, minder fouten en vooral: tijdswinst! 

Meer informatie

WIL JE OOK VEILIGER EN FLEXIBELER WERKEN DANKZIJ EEN CLOUDOPLOSSING OP MAAT?

Op de Dag van de Veiligheid & Gezondheid op het Werk denken wij niet enkel aan beschermende kledij of een EHBO-opfrissing. Denk jij ook eens aan de digitale veiligheid van je zaak? Een aantal tips.

ICT Audit & Consultancy

We houden er niet van om ICT als een kostenpost te zien: het is een investering om je groei verder te bestendigen. Maar inderdaad, op een gegeven moment moet je beslissen hoe je je ICT-configuratie verder uitbouwt, vernieuwt of upgradet. Daarin adviseren we je met de glimlach, maar vooral ook met heel veel kennis van zaken.

ICT advies op maat

Het is een cliché, maar "elk bedrijf is anders". Het is evident dat jouw software en ICT-infrastructuur moeten afgestemd zijn op wat voor jouw zaak werkt. Het maakt je sneller en kostefficiënter. 

Meer informatie

KMO audit

Wil je als KMO zicht krijgen op wat beter kan in jouw ICT-omgeving? Wil je de pijnpunten blootleggen, een stappenplan opmaken en vooral: weten welk budget daarvoor nodig is? Dat brengen wij voor jou in kaart.

Meer informatie

Advies rond migratie en upgrading

Sta je op het punt jouw IT up te graden of te migreren? Bereid dan alles grondig voor en laat de uitvoering over aan professionals. Enkel zo blijft alle data te allen tijde beschikbaar.

Meer informatie

Klanten getuigen

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

NICO PROVOOST - Carry Flor (zaakvoerder)

“Sofatech heeft onze volledige IT infrastructuur verzorgd, van office pakket, clouddiensten tot hardware. We werken al meerdere jaren samen met Sofatech en zijn nog steeds ...

lees meer

EVELYN VANDERMERSCH - INNI group (Boekhouding)

"We waren in 2014 op zoek naar een nieuw boekhoudpakket en hebben hiervoor diverse verdelers van verschillende boekhoudpakketten gecontacteerd. Sofatech kwam als winnaar ui...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel: het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met graagte en met een glimlach uit binnen je bedrijf. 

Sofatech zorgt voor mentale rust

10 oktober, World Mental Health Day. Mentale gezondheid is in deze (stilaan post-) Covidtijden een belangrijk issue. Ook in IT valt dit niet te onderschatten. Gelukkig zorgt Sofatech voor mentale rust.

lees meer

Je thuiskantoor optimaal inrichten

4 oktober. Alom bekend als Werelddierendag, maar ne iets minder als Improve Your Office Day. Nochtans vallen beiden samen. Wij geven wat tips om jouw thuiskantoor optimaal in te richten. 

lees meer

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;