Bouw je website met Odoo

23 mei 2024 in
Bouw je website met Odoo
Audrey Passchijn

Je professionele website in enkele minuten. Het is mogelijk, met Odoo.

Odoo Website verandert de manier waarop men denkt over het ontwerpen van websites. Dankzij de gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface kan je je website moeiteloos maken, beheren en aanpassen. 

De belangrijkste troeven volgens ons:

  • Drag & drop bouwstenen:  wil je de lay-out op een bepaalde manier aanpassen? Filters en effecten toevoegen aan afbeeldingen? Een element animeren? Geen enkel probleem. Doe dat allemaal en nog veel meer direct op de pagina.
  • AI support: geef je copywriting een boost met AI als sidekick.  Vraag Odoo om de inhoud van je website te genereren op basis van een eenvoudige prompt of verbeter je bestaande tekst door met één klik de juiste toon toe te passen.
  • Integratie: volledige integratie met de andere apps zoals marketing, webshop, e-mailmarketing. Dé kracht van Odoo. Vereenvoudig processen, verbeter gebruikservaring en run je business efficiënt. 

Naast deze features is de module ook nog eens mobile friendly, is er een SEO tool aanwezig die zoekmachine-vriendelijke inhoud kan schrijven, kan je gebruik maken van een Unsplash bibliotheek met beeldmateriaal in hoge resolutie, enz...

Het selecteren van de juiste tools voor jouw bedrijf kan soms een hele uitdaging zijn. Odoo's Website Module biedt de perfecte oplossing: een gebruiksvriendelijke tool boordevol functies die jouw bedrijf een boost kunnen geven. Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde naam, met deze module creëer je in no-time een professionele en aantrekkelijke website die perfect bij jouw merk past.


Bij Sofatech zijn we trots op onze Odoo-expertise en staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw digitale reis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw online game kunnen versterken met de Odoo Website Module!