Microsoft 365 Backup

29 februari 2024 in
Audrey Passchijn

Microsoft 365 Backup

Microsoft heeft onlangs een nieuwe toevoeging aan het Microsoft 365-gamma aangekondigd: Microsoft 365 Backup. Dit nieuwe product is ontworpen om een oplossing te bieden voor het back-uppen en herstellen van Microsoft 365-data, waardoor organisaties van alle groottes een essentieel veiligheidsnet krijgen voor hun bedrijfskritieke informatie. Van e-mails en documenten tot kalenders en contacten, Microsoft 365 Backup beschermt tegen het risico van gegevensverlies door gebruikersfouten, kwaadwillige aanvallen en systeemfalen.

Als de nieuwste innovatie van productiviteitstools, belooft Microsoft 365 Backup een revolutie teweeg te brengen in hoe bedrijven denken over gegevensbeveiliging en herstel. Het integreert naadloos met bestaande Microsoft 365-omgevingen, biedt flexibele herstelopties en voldoet aan de hoogste nalevingsstandaarden.

Sofatech blijft zoals steeds onafhankelijk van partners en heeft daarom besloten om te investeren in de ontwikkeling van een eigen Sofatech SaaS Solution. Door deze strategische keuze kunnen wij onze klanten een nog betere service bieden, met focus op ongeëvenaarde kwaliteit en concurrerende prijzen

Meer info hierover? Klik even hier en we nemen contact met je op!