Sofatech telefonie met Telavox

29 februari 2024 in
Sofatech telefonie met Telavox
Audrey Passchijn

Bij Sofatech hebben we gekozen voor Telavox!

Telavox vertegenwoordigt de toekomst van onze telefonieoplossingen, een game-changer die onze bedrijfscommunicatie volledig zal transformeren. Deze geavanceerde, geïntegreerde communicatieoplossing biedt naadloze, efficiënte en kosteneffectieve communicatietechnologieën die speciaal zijn ontworpen om zowel de interne samenwerking als de externe klanteninteracties te optimaliseren.

Met Telavox kunnen we efficiënter communiceren, zowel intern als extern. Het biedt geavanceerde functies die onze klantenservice verbeteren, ons IT-beheer stroomlijnen en onze dagelijkse communicatieprocessen vereenvoudigen. Denk bijvoorbeeld aan het gemak van het naadloos doorschakelen van gesprekken tussen thuiswerkers en teamleden op kantoor, of het snel opzetten van conference calls om samen te werken aan projecten.

Voor Sofatech betekent de implementatie van Telavox niet alleen een upgrade van onze huidige telefoniesystemen, maar een strategische zet naar schaalbare, toekomstbestendige bedrijfscommunicatie.

Door te kiezen voor Telavox investeren we niet alleen in de kwaliteit van onze communicatie, maar ook in de toekomst van ons bedrijf. Het stelt ons in staat om flexibeler te zijn, te groeien en ons concurrentievoordeel te behouden. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat het onze algehele bedrijfsefficiëntie zal verbeteren, waardoor we meer tijd kunnen besteden aan het bedienen van onze klanten en het nastreven van onze bedrijfsdoelen.

Kortom, Telavox is meer dan alleen een telefoonsysteem; het is een strategische stap naar succes en groei voor Sofatech. We kijken ernaar uit om de voordelen van Telavox te benutten en onze bedrijfscommunicatie naar nieuwe hoogten te tillen.

 Voordelen Telavox:

  1. Virtuele telefooncentrale in de cloud: daardoor kan je telefoneren waar je ook bent, wanneer je het wil en op gelijk welk apparaat
  2. Slimme routering: verhoogt de efficiëntie van de beller, bespaart tijd en verhoogt de klantentevredenheid
  3. Integratie met diverse tools: Telavox werkt naadloos samen met verschillende CRM-, ERP-, ticketingsystemen.
  4. API-integraties: verbetert de klantenservice en verhoogt de productiviteit van het team aanzienlijk
  5. Eenvoudige administratie: via het selfservice-beheerportaal kan je met slechts enkele klikken gebruikers, licenties, kosten en beveiliging beheren.

Ontdek je graag wat Telavox voor jouw bedrijf kan betekenen?

We tonen het je graag!

Laat hier even je gegevens na.