Turn hardware into Heartware!

25 juni 2024 in
Turn hardware into Heartware!
Audrey Passchijn

Tegenwoordig is de computer een onmisbaar hulpmiddel voor jongeren om te leren en zich te ontwikkelen. Helaas krijgt niet iedereen dezelfde kansen en dus ook niet dezelfde toegang tot dit essentiële hulpmiddel. Daarom slaan TD SYNNEX en OVWB (Ondernemers Voor een Warm België) de handen ineen om jongeren die het nodig hebben van een laptop te voorzien en zo een verschil te maken, hoe klein dat verschil ook mag zijn.Waarom helpen?


Digitale tools worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven en laptops duiken op in steeds meer klaslokalen. Goed nieuws, toch? Maar de vraag naar laptops voor minderbedeelde gezinnen is nog nooit zo hoog geweest. Daarom willen OVWB en TD SYNNEX gebruikte laptops inzamelen, opknappen en herverdelen om de digitale kloof te verkleinen. Turning hardware into Heartware ❤️


Door een gebruikte laptop te doneren, maak je een gezin in jouw buurt ontzettend blij. OVWB en TD SYNNEX zorgen voor een volledig opgeknapte laptop, inclusief de nodige software, een computermuis en een handige draagtas. 

Ready to learn!


Wat doet TD Synnex?


- Gegevens veilig wissen met geavanceerde software

- Accu controleren en indien nodig vervangen

- HDD controleren en indien nodig vervangen

- Nieuwe oplader voorzien indien nodig

- Windows-installatie

- MS Office & antivirussoftware

- Muis & laptoptas


Wil je helpen?


Heb je gebruikte laptops liggen? Geef ons een seintje, we komen ze met plezier oppikken en zorgen dat ze op de juiste plaats terecht komen!