Absolute Jobs

29 januari 2024 in
Absolute Jobs
Admin (API)

Waarom Absolute Jobs kiest voor Sofatech!

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in het invullen van technische knelpuntberoepen, besloten we om wereldwijd te gaan recruiten, zelfs vanuit andere continenten. In onze zoektocht naar partners die met ons willen groeien, vonden we een bondgenoot in Sofatech. Dit jonge, dynamische bedrijf met een sterke visie leek perfect bij onze eigen bedrijfscultuur te passen.

Hoewel we geen grote problemen hadden, groeiden we snel en hadden we behoefte aan meer structuur en rechtlijnigheid in onze processen. Sofatech bood de oplossing door structuur te brengen en onze processen te vereenvoudigen.

De impact van deze verandering was significant voor ons bedrijf en onze medewerkers. Het stelde ons in staat om zorgeloos te focussen op wat voor ons het belangrijkst is: onze klanten, onze kandidaten en onze interne medewerkers.

De grootste meerwaarde die Sofatech heeft bijgedragen aan onze organisatie, is het brengen van structuur in onze IT-infrastructuur en het up-to-date houden ervan. Dit heeft ons geholpen om efficiënter te werken en ons te concentreren op onze kernactiviteiten.

Zonder twijfel zouden we Sofatech aanraden als strategische IT-partner. Ze hebben ons nog nooit in de kou laten staan en hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn die onze groei ondersteunt.

Lien Beddeleem - Absolute Jobs