Sodeco & Sofatech: een succesvolle synergie voor IT en loonsoftware

18 juni 2024 in
Sodeco & Sofatech: een succesvolle synergie voor IT en loonsoftware
Audrey Passchijn

Aan het woord: Bart Deraeve & Koen Coudyser - Gedelegeerd Bestuurders

Over Sodeco 

Sodeco is een ervaren softwarebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in professionele loonsoftware. Dankzij onze unieke ervaring en expertise hebben we een prominente positie in de markt weten te veroveren. Ons loonpakket, Prisma, verwerkt inmiddels meer dan 250.000 lonen per maand. Onze klanten zijn voornamelijk erkende sociale secretariaten, sociale bureaus en grote bedrijven.

Uitdagingen 

Onze klanten hebben behoefte aan een betrouwbaar IT-platform dat 24/7 toegankelijk is. Met het motto "schoenmaker, blijf bij je leest" gingen we op zoek naar een geschikte partner om deze uitdaging aan te gaan.

Keuze voor Sofatech 

We hebben gekozen voor Sofatech omdat zij de perfecte provider bleken te zijn voor het leveren van een SAAS-oplossing aan onze klanten. Hun diensten sloten naadloos aan op onze behoeften en ambities.

Meerwaarde voor Onze Organisatie 

De grootste meerwaarde van deze samenwerking is dat wij onze klanten een complete totaaloplossing kunnen bieden. Dit omvat niet alleen de ontzorging van hardware, maar ook de naleving van licentievereisten en het nemen van back-ups, wat zorgt voor een zorgeloze IT-ervaring.

Aanbeveling 

Wij raden Sofatech ten zeerste aan als strategische IT-partner. Hun werkwijze en missie sluiten perfect aan bij die van Sodeco, waarbij elke klant behandeld wordt als de belangrijkste klant. Bij problemen werken we samen alsof we één geïntegreerde leverancier zijn, wat resulteert in snelle en effectieve oplossingen voor onze klanten.

Deze samenwerking onderstreept onze toewijding om onze klanten te voorzien van de beste IT-oplossingen en ondersteuning, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun kerntaken.

Sodeco - Home