Waarom Sofatech

Waarom kiezen voor Sofatech als ICT-partner?

Mogen we de boutade 'kiezen is verliezen' hier even tegenspreken? Kiezen voor Sofatech is winnen! En wel hierom:  

Sofatech is één aanspreekpunt voor alles

Sofatech heeft een unieke visie op informatica: een geslaagd ICT-project vereist een totaalaanpak die vertrekt vanuit de automatisering van processen en het afstemmen van applicaties en ICT-infrastructuur, tot het dagelijkse beheer van je ICT.

Sofatech staat dicht bij de klant

De medewerkers van Sofatech maken er een prioriteit van om steeds dicht bij de klant te staan en te opteren voor een samenwerking op lange termijn. We voelen perfect aan tot waar je interne ICT-kennis raakt. Vanaf daar nemen we de taken over.

Sofatech kiest alleen voor betrouwbare technologieën

Sofatech kiest bewust voor technologieleveranciers die hun strepen al verdiend hebben en garant staan voor de continuïteit en rentabiliteit van je investering in ICT. We werken er al jaren mee samen, kennen hun oplossingen door en door en hebben er zelf alle vertrouwen in.

 

Klanten getuigen

IRINA - Labophar (finance & operations manager)

Dankzij Exact Online werken we efficiënter. Door de cloudoplossing kunnen we al onze data (operationeel en financieel) snel raadplegen en structureren op de manier die wij willen....

lees meer

THIBAUT DELEERSNYDER - EHS (IT manager)

Wij zijn al jaren klant bij Sofatech en zijn zeer tevreden over de snelle-, efficiënte IT-dienstverlening. Sofatech heeft een jong-, down-to-earth- en toekomstgericht team dat ...

lees meer

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel, het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met een glimlach uit binnen je bedrijf. 

WIL JE OOK VEILIGER EN FLEXIBELER WERKEN DANKZIJ EEN CLOUDOPLOSSING OP MAAT?

Op de Dag van de Veiligheid & Gezondheid op het Werk denken wij niet enkel aan beschermende kledij of een EHBO-opfrissing. Denk jij ook eens aan de digitale veiligheid van je zaak? Een aantal tips.

Meet our team: Peter - Sage expert

Sofatech, dat is een multidisciplinair team van experten, elk met een eigen field of expertise binnen de IT sector. We stellen je deze keer graag voor aan Peter, onze Sage expert.

lees meer

Odoo FAQ: alle vragen beantwoord

Als Odoo Partner beantwoordt Sofatech al jouw vragen over dit krachtige erp pakket dat bij het grote publiek nog niet zo bekend is. Ontdek meteen hoe Odoo jou kan helpen.

lees meer

Meet our team: Jens - Odoo expert

Een passie voor IT hebben we allemaal bij Sofatech. Verder heeft iedereen zijn/haar eigen expertise. Die stellen we hier graag aan jullie voor. Nu aan de beurt: Jans, onze Odoo expert.

lees meer
;