Remote Support

Waarom Sofatech?

Eén aanspreekpunt

Sofatech beschikt over een unieke visie op informatica: een geslaagd ICT-project vereist een totaalaanpak die vertrekt vanuit de automatisering van processen en het afstemmen van applicaties en ICT-infrastructuur, tot het dagelijks beheer van uw ICT.

Dicht bij de klant

De medewerkers van Sofatech maken er een prioriteit van, om steeds dicht bij de klant te staan en te opteren voor een samenwerking op lange termijn. Waar de grens van uw competentieniveau ligt, nemen wij de taken van u over.

Betrouwbare technologieën

Sofatech kiest bewust voor technologieleveranciers die hun strepen al verdiend hebben en garant staan voor de continuïteit en rentabiliteit van uw in investering in ICT.

Plan van aanpak

Cases

ICT moet in de eerste plaats een instrument worden om kennis en informatie te verzamelen en te verspreiden. Bij Sofatech weten we maar al te goed hoe belangrijk uw ICT-strategie is voor de toekomst van uw bedrijf.
De missie van Sofatech: instaan voor de continuïteit van uw KMO. Met advies, ondersteuning en bewezen standaard-oplossingen. De rode draad doorheen dit alles: onze eigen kennis en ervaring die u helpen om de juiste keuzes te maken en om het maximum te halen uit uw investering in informatica.

De getuigenissen hieronder bewijzen het: de frisse en persoonlijke aanpak van Sofatech als ICT-bedrijf wordt door klanten op prijs gesteld. Voor ons bestaat er geen betere motivatie om op diezelfde weg door te gaan!