Van Severen

17 januari 2024 in
Van Severen
Admin (API)

Van Severen is een toonaangevende aannemer op het gebied van dakwerken, totaalprojecten en installaties van sanitair en centrale verwarming. Het bedrijf, gevestigd in Aalter, Oost-Vlaanderen, wordt gekenmerkt door een gedreven team van bijna twintig professionals die zich dagelijks inzetten voor orders, bouwmaterialen, reserveonderdelen en componenten, om hun werven tijdig te bedienen.


Het bedrijf heeft geen tijd te verspillen aan IT-problemen en daarom hebben ze een lopend contract met Sofatech om hun IT-infrastructuur te beheren.

 

Kim Wittouck, werkzaam op de administratieve dienst van Van Severen, legt uit: ‘Elke woensdagochtend komt Steve, de engineer van Sofatech en onze contactpersoon, bij ons langs. Hij werkt daarbij aan technische kwesties maar staat ons ook bij bij andere zaken. Hij denkt met ons mee. Het is een persoonlijke benadering, van mens tot mens. Dit is voor ons erg handig, omdat op deze manier ook problemen aan het licht komen die bij onze medewerkers anders te lang zouden blijven liggen. Bovendien wordt er vaak achter de schermen gewerkt aan onze serveromgeving, waarbij bv. back-ups steeds gegarandeerd zijn. De medewerkers volgden ook op maat gemaakte opleidingen voor hun medewerkers met betrekking tot het gebruik van Microsoft-software. Kim prijst de samenwerking met Sofatech en zegt: ‘Sofatech begrijpt ons echt. Ze kennen ons door en door. Ze koppelden ook een leuke competitie aan de opleiding, wat een geweldige toevoeging was die tot op vandaag nog leeft.’


Kortom, met de ondersteuning van Sofatech heeft Van Severen de grip op hun IT-issues verstevigd en kunnen ze zich concentreren op hun kerntaken zonder zich zorgen te maken over technische obstakels. De persoonlijke aanpak en de op maat gemaakte oplossingen hebben de samenwerking tot een succesverhaal gemaakt.