Je bedrijf blijft groeien, maar je IT blijft steken?

Jouw bedrijf kende een enorme groeispurt, maar je merkt dat de IT is blijven hangen? ICT hoort je bedrijfsgroei te vereenvoudigen, niet te beperken. Sofatech helpt je met het uittekenen van een passende strategie én de installatie ervan. We hebben hierbij steeds oog voor toekomstgerichte oplossingen op maat van jouw budget én doelstellingen.

Je bedrijf sprint vooruit, maar je IT hinkt achterop?

Wil je groeien, maar merk je dat je ICT die ambitie tegenhoudt? Sofatech heeft ruim 20 jaar ervaring met het aanbieden van IT op maat van elk bedrijf. Benieuwd welke oplossingen jouw bedrijf dat extra duwtje kunnen geven? Ons team helpt je graag, met de glimlach. Zo focus jij je enkel nog op de eindmeet, niet meer op de weg ernaartoe.

Je communiceert geregeld maar support laat je huidige IT partner Siberisch koud?

ICT hoort er eigenlijk ‘gewoon te zijn’. Van zodra je het opmerkt, of je er zorgen om maakt, is er iets niet pluis. Het is dan ook enorm ergerlijk wanneer je niet meteen geholpen wordt. Heb je een probleem? Zoek je advies? Bij Sofatech hebben we een enthousiast team experts die jou met de glimlach verder helpen!

Je bent een krak in boekhouden, maar mist een degelijk softwarepakket?

Beheer je nog steeds de boekhouding met post-its, papieren dossiers en archiefkasten vol mappen? Tijd om daar meteen mee te stoppen en te kiezen voor een oplossing op maat van Exact of Sage. Dat is niet alleen overzichtelijker, maar ook een stuk gebruiksvriendelijker, veiliger én future proof! Sofatech toont je graag de weg naar het softwarepakket dat het best bij jouw zaak past. 

Enkele tevreden klanten

Waarom Sofatech?

Waarom Sofatech?

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in IT-oplossingen bij meer dan 350 bedrijven. Onze grootste troeven:

  • Sofatech is je one-stop-shop voor alle IT-oplossingen.
  • Ons team staat dicht bij de klant.
  • Wij bieden betrouwbare technologieën die we eerst zelf uittesten.

Je wil een audit van jouw IT?

Wil je weten hoe het gesteld is met jouw IT en wat beter kan? Vraag meteen jouw vrijblijvende kmo-audit aan bij Sofatech.

Sofatech zorgt voor mentale rust

10 oktober, World Mental Health Day. Mentale gezondheid is in deze (stilaan post-) Covidtijden een belangrijk issue. Ook in IT valt dit niet te onderschatten. Gelukkig zorgt Sofatech voor mentale rust.

lees meer

Je thuiskantoor optimaal inrichten

4 oktober. Alom bekend als Werelddierendag, maar ne iets minder als Improve Your Office Day. Nochtans vallen beiden samen. Wij geven wat tips om jouw thuiskantoor optimaal in te richten. 

lees meer

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;