Jouw business efficiënter

Stel je een uitgebreide collectie business apps voor, allemaal geïntegreerd met elkaar. Elke app vereenvoudigt een proces.

Stel je nu de impact voor als iedereen de juiste tool voor zijn werk krijgt.

Waarom Odoo?

  • Jouw business op 1 platform. Eenvoudig & efficiënt.
  • Odoo is een open-source ERP pakket dat onder andere CRM, eCommerce, boekhouding, facturering, voorraadbeheer, projectbeheer, ... omvat.
  • Het biedt een breed scala aan apps en biedt zo een volledig geïntegreerde oplossing.
  • Odoo helpt de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf te optimaliseren en digitaliseren waardoor alles veel efficiënter kan verlopen.

Sofatech

Als officiële Odoo partner hebben wij een team van experts in huis.

Wij analyseren jullie bedrijfsprocessen en zorgen voor een naadloze implementatie van Odoo.

Onze kennis en expertise zorgen er voor dat je aan ons een betrouwbare partner hebt. 

Remi is ontworpen om proactief beheer van de IT-infrastructuur van een klant te bieden, inclusief diensten zoals Antivirus & EDR, Inventarisatie & Bestandsbeheer, Externe Bediening, Monitoring en Automatisch Proactief Beheer. Daarnaast zal Remi ook incidenten EN aanpassingen aan uw omgeving op zich nemen. Zo hoef je je nooit nog zorgen te maken over uw IT. Remi denkt ook verder en stelt elk jaar een beleid op om uw organisatie te boosten.

Cont​acteer ons

Vraag een voorstel op maat aan >​

Voordelen Odoo

Alles op 1 platform

Van kassa tot voorraad en van website tot hr, alles staat op 1 platform. Handig en eenvoudig.

Optimaal voor productiviteit

Ervaar echte snelheid, minder gegevensinvoer, slimme AI en een snelle gebruikersinterface.

Open Source

Dankzij het open source ontwikkelingsmodel is Odoo uitgegroeid tot 's werelds grootste apps store.

Verhoog de kwaliteit 

Maak het eenvoudiger, doe het beter.


Wat kan Odoo voor jou betekenen?


Al eens geteld hoeveel softwarepakketten er gebruikt worden in jullie bedrijf? Wellicht te veel en dat is niet handig. Odoo bundelt alles op 1 platform. Met deze verschillende modules kan je alle bedrijfsprocessen optimaliseren, zo werk je stukken eenvoudiger en efficiënter. Bovendien gebruik je enkel de apps die je nodig hebt. Zo bouw je je eigen perfecte softwarepakket.

We lichten hieronder al even de belangrijkste toe.

CRM

Odoo CRM is een echte klantgerichte tool voor al je verkoopbehoeften. Volg leads op, krijg accurate voorspellingen en focus op wat belangrijk is: deals sluiten!

Verkoop

Maak direct duidelijke, professionele en interactieve offertes met Odoo's krachtige offertebouwer. Maak aangepaste prijsstrategieën& automatiseer veelvoorkomende orders.

Voorraad

Verminder stockouts, versnel bewerkingen, optimaliseer routes en krijg realtime inzicht met Odoo's app voor magazijnbeheer.

Boekhouding

Odoo is een modern boekhoudprogramma. Zo compleet dat je het werk anders zult ervaren en de frustraties van trage interfaces, overvolle e-mailinboxen en eindeloze gegevens zult vermijden.

Werknemers

Odoo werknemer biedt veel meer dan een personeelsbestand. Het is de hub voor een hele reeks HR-functies.

Project

Odoo is de ultieme software voor projectbeheer. Organiseer taken en belanghebbenden, krijg een uitgebreid overzicht van je project en verhoog de teamproductiviteit als nooit tevoren.

Productie

MRP + MES + PLM + Kwaliteit + Werkvloer + Onderhoud.

Alles wat je nodig hebt op één platform; snel en eenvoudig te gebruiken.

Website

Odoo website verandert de manier waarop je denkt over het ontwerpen van websites. Dankzij de gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface kan je je website moeiteloos maken, beheren en aanpassen.

Kassa

Odoo Kassa is intuïtief, betrouwbaar online en offline en biedt een breed scala aan opties om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. Configureer het in minuten, start met verkopen in seconden en houd zowel je personeel als je klanten tevreden.

Onze referenties

We zijn in goed gezelschap.

                  Klaar om jouw bedrijf te digitaliseren?